Blog

hírek, érdekességek, ajánlatok

A Zemplénbe érkező vendégek a vidék hangulatát keresik a tájban, a látnivalókban, a programlehetőségekben, és természetesen a szálláshelyekben és az ellátásban is.

Amikor elérkezik a várva várt nyaralás az egész éves hajtás után, akkor jólesik néhány napot vagy akár egy egész hetet a pihenésnek szentelni. És ha már pihenésről van szó, akkor jó, ha ez teljes kényelemben telik. Van viszont egy olyan mozzanat, ami akkor is napi aktualitás, amikor elutazunk otthonról. Ez pedig az étkezés kérdésköre.
Pálházán lévő...

Mitől családbarát egy szálláshely?
Amikor családok, és főleg kisgyerekes családok indulnak nyaralni, több napra kirándulni, olyan szállást keresnek, ahol megtalálható az etetőszék, gyerekágy, játszósarok, és még hosszasan lehetne sorolni mindazokat az eszközöket, amire egy családnak szüksége lehet.
Mi magunk is tudjuk jól, hogy milyen az, amikor egy...

Az elmúlt hetekben nálunk járt vendégeink már láthatták és ki is próbálhatták vendégterünk újdonságait, hiszen elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy néhány bútordarabot lecseréljünk. Egészen pontosan megváltunk a régi asztaloktól, és szép, új, modern darabok vették át a helyüket. Az étkezőasztalok mellett bárasztal is helyet kapott nálunk arra az...

Nemcsak a klasszikus értelemben kikapcsolódni, üdülni érkeznek hozzánk vendégek, hanem egyre gyakrabban fordul elő, hogy a településre rokonlátogatóba érkező vendégek szállnak meg nálunk.
Hogy miért jó ez és milyen kényelmetlenségektől tud megkímélni ez a fajta megközelítés, azt a vendégeink maguk mesélték el nekünk, mindkét oldalról, így van egy...

Bejegyzésünkkel azoknak szeretnénk segíteni, akik néhány napos kirándulást szeretnének eltölteni a hegyekben, de nem is tudják, hogy hogyan osszák be a rá szánt 2-3 napot, hogy legyen benne aktív pihenés és relaxálás is.
A sokat emlegetett friss levegő télen még intenzívebben átjárja a tüdőnket, ezért érdemes beiktatni egy kis testmozgást. Akik...

Finomat enni mindig nagyon jó, de amikor beköszönt a hűvösebb idő, az ősz, a tél, és elindulunk a hegyekbe túrázni, várat látogatni, akkor esnek igazán jól a finom, házias ízek. Egy aktív nap után hozzánk betérő vendégeinket étlapunk válogatott finomságaival várjuk.
Egy finom húslevesre, egy tartalmas babgulyásra, esetleg pisztrángra, sültekre és...

Nem csak a forralt bornak és a mézeskalácsnak, de a szaunának is megvan az aktualitása ilyenkor télen. Amikor kint hűvös a levegő, akkor esik igazán jól az izzasztó pihenés. Panziónkban nem csak a nagy tavaszi és nyári kirándulások időszakában gondolunk a vendégeinkre, hanem télen is, amikor semmi másra nem vágysz, csak feltöltődésre egy szép...

Nem csak a téli sportok szerelmeseinek, hanem a télen is sportolóknak is ajánljuk figyelmébe a Zemplén hegyeit, Pálházát és a Tölgyfa Panziót!
Hegyvidéki panziónk tökéletes hely téli edzőtáborok lebonyolításához. Nincs annál jobb érzés, amikor tiszta, friss levegőn sportolhattok, legyen szó hegyi utakon kerékpározásról, futásról, tornáról vagy...

Meglepnéd magadat és barátnőidet egy téli kiruccanással? Kösd össze a kellemeset a hasznossal! Szépülj és töltődj Pálházán!

Nem tudod, hogy mit ajándékozz az ünnepek közeledtével? Gondoltál már az élményre?
A kikapcsolódás, a lazítás mindenkinek jól esik. Igazi törődés, ha ezt ajándékozod!
A környék látnivalói mellett panziónkban étterem, szauna, szolárium és szépségszalon várja a megajándékozottakat.