Csatlakozz a Tölgyfa kollektívájához

ha te is szenvedélyesen szereted a vendéglátást

Szeretsz a vendéglátásban mozogni? Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva kötődsz hozzá? Így vagyunk ezzel mi is.

25 éve működő, kipróbált, második generációs vendéglátós csapat vagyunk. Szeretjük, amit csinálunk, érezzük a szépségét minden kihívásával együtt.

Ha szeretsz emberek között lenni, a kedvükben járni, magadból a legjobbat nyújtani és képes vagy felvenni a fordulatot a mozgalmasabb napokon és a rendezvényeken is, akkor köztünk a helyed!

Mire számíthatsz a Tölgyfa csapatában?

Családias kollektíva - egység
Csapatunk egységben működik, egymást segítve visszük a mindennapokat és végezzük a feladatokat. Büszkén mondhatom, hogy olyan közösséget alkotunk, amibe jó megérkezni egy-egy munkanap kezdetén. Vezetőként a szakmai teljesítés mellett kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a csapat egy irányba nézzen, a széthúzás és az egymáshoz való negatív viszonyulás megszüntetéséről rövid időn belül gondoskodom, hiszen csak egy ilyen feszültségmentes légkörben várható el az a szakmai maximum, amit vendégeink az elmúlt 25 évben tapasztaltak tőlünk.

Anyagi és erkölcsi megbecsülés
Munkatársainkban mindig hosszú távú együttműködésben gondolkodunk. Ahogyan nekünk, úgy neked is vannak céljaid. A célok megvalósításához pedig munkahelyi biztonság és anyagi erőforrások szükségesek. 25 éves működésünk óta számos kollégánk élvezhette már azt az anyagi és erkölcsi megbecsülést, mely a közös munka eredményeként születik meg a mindennapokban.

Ha szeretnél te is részese lenni egy összetartó, családias közösségként működő, házias-magyaros vendéglő és panzió kollektívájának, akkor jelentkezz hozzánk!

Gyuris Tímea, cégvezető

Várjuk jelentkezésed

Add meg elérhetőségeidet, töltsd fel önéletrajzodat, és amint aktuális lesz, felvesszük veled a kapcsolatot.


Elérhetőségeink

Címünk

3994 Pálháza, Dózsa György út 131.

Telefonszámaink

+ 36 47 370 027

+ 36 30 652 1302

Email címünk

tolgyfavendegloespanzio@gmail.com

Nyitva tartásunk

Egész évben, minden nap

09:00 - 19:00

Információk

NTAK regisztrációs szám

EA21025885