Ízig-vérig magyaros étterem

a vidék ízeivel és a ház specialitásaival Pálházán

A la carte

Válassz étlapunkról reggelire, ebédre vagy vacsorára. Megkóstolhatod vendéglőnk specialitásait, de megtalálod étlapunkon a magyar konyha jól ismert fogásait is.

  • Reggeli: minden nap 8:00 - 10:00
  • Ebéd, vacsora: minden nap 12:00 - 20:00

Heti menü

Akár itt élsz kicsiny városunkban, akár sietős átutazó vagy, bátran választhatod napi menü ajánlatunkat. Kiadós és finom, minden hétköznap.

  • Nem előre rendelt napi menü: 1.500.-
  • Nem teljes hétre rendelt menü: 1.450.-
  • Egész heti menü: 1.250.-
Aktuális heti menü ajánlatainkat megtalálod Facebook oldalunkon.

Heti menü

gyors, finom és laktató, hétfőtől péntekig

Reggelik
Levesek
Főételek
Desszertek
Presszó termékek

Szállóvendégeinknek

Panziónkban pihenő vendégeink kényelmesen helyben étkezhetnek vendéglőnkben, így megkímélhetik magukat a bevásárlás és ételkészítés fáradalmaitól a kikapcsolódás ideje alatt. Étlapunkról választhatnak reggeli, valamint ebéd- és vacsora ajánlatainkból.

Betérő vendégeknek

Az átutazó, környéken kiránduló és az itt élő vendégeinket is nagy szeretettel várjuk vendéglőnk házias, magyaros kínálatával. Egy meghitt vacsorára, egy gyors ebédre, egy családi vasárnapi jóízű falatozásra vagy a sietős mindennapokban a napi menü elfogyasztására.

Csoportoknak

Tágas vendégterünkben 60, teraszunkon pedig akár 100 fő is helyet foglalhat, így a nagyobb átutazó, kiránduló csoportok, baráti társaságok is bátran betérhetnek hozzánk az ebéd vagy vacsora elfogyasztására. Ha pedig érkezésüket előre jelzik nekünk, akkor fogadásukra még nagyobb gondossággal tudunk előkészülni.


Gyerekeknek

A színes bútorokkal és foglalkoztató játékokkal berendezett gyereksarok vendéglőnk legkisebb vendégeinek jókedvét szolgálják. Apró bútorok között fogyaszthatják el ebédjüket, és ha megunták a falatozást, elfoglalhatják magukat az itt elhelyezett játékokkal.

Válogatás étlapunk kínálatából

Kóstold meg a Tölgyfa konyha étkeit! Igazi házias ízekkel várunk a hét minden napján.


Presszó- és bisztrótermékek

Vendéglőnk képekben

Tágas vendégterünkben egyszerre akár 60 fő, teraszunkon pedig 100 fő is helyet foglalhat. Rendezvényhelyszínként egészen nagy, 100-150 fős rendezvényeket bonyolítunk, kistermünkben pedig kisebb 12 fős rendezvényeknek biztosítunk helyszínt. Tágas parkolónkban akár 50 autó is parkolhat.